Meniu
Cos de cumparaturi

Blog RSS Feed

22 nov. Despre Hähnel Industries ltd.
Radu 0 87
Hähnel Industries ltd. este unul dintre cei mai importanți producători de accesorii pentru piața fotografică. După ce a sărbătorit peste 60 de ani în afaceri, Hähnel are o reputație excelentă în cercetare și dezvoltare și o istorie binecunoscută de p..
22 nov. Ce este standardul CIPA?
Radu 0 113
Un termen pe care probabil l-ați auzit și citit mult dacă ați căutat o cameră nouă sau ați citit cele mai recente știri despre tehnologie este „conform standardului CIPA”, adica "Camera & Imaging Products Association"Este folosit foarte mult termenul..
21 nov. Consideratii despre “cat tine bateria?”
Radu 0 80
In trecut, fiecare producator de baterii folosea propria lui metoda de estimare a duratei CTB (cat tine bateria), in conditii de consum foarte mic, pentru a obtine rezultate bune, care nu aveau insa nici o legatura cu realitatea. Dar, sub presiune..
14 iul. Cum alegi cel mai bun suport auto pentru telefon?
0 232
Telefonul a ajuns sa fie un dispozitiv nelipsit in buzunarul fiecaruia dintre noi. Acesta a depasit de multa vreme functionalitatea de simplu telefon, devenind o sursa de entertainment, o sursa de informatii si o  adevarata harta folosita in localita..
09 iun. Care sunt cele mai importante accesorii pentru un telefon?
Radu 0 15209
Importanta telefonului mobil a crescut constant de la an la an. Acesta a ajuns sa se transforme dintr-un simplu moft, in principalul instrumentde informare si de comunicare al societatii moderne. Mai mult de atat, cu un telefon poti face poze pentru ..
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)