Meniu
Cos de cumparaturi

Termeni si conditii

Termeni si conditii

Efectuarea unei comenzi pe site-ul www.xcel.ro, proprietatea COLOR DATA SRL, reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile prezentate mai jos.

Politica de confidentialitate
Informatiile furnizate catre COLOR DATA SRL prin site-ul www.xcel.ro sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare.

COLOR DATA SRL nu furnizeaza adresa dumneavoastra de email sau alte date personale unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

COLOR DATA SRL va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

COLOR DATA SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre COLOR DATA SRL pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai la cererea sau cu acordul prealabil al clientului.

Furnizarea datelor personale catre COLOR DATA SRL nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date.

Conditii comerciale
COLOR DATA SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

Pentru desigilarea produselor vi se poate solicita achitarea in prealabil a unui avans sau a intregii sume.

Pentru achizitionarea anumitor produse, in functie de valoarea acestora, se poate solicita achitarea unui avans de cel putin 30% din valoarea comenzii.

Produsele comercializate prin intermediul site-ul www.xcel.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala. Documentul de plata este receptionat, dupa caz, de la curierul care livreaza produsele sau de la banca emitenta a cardului cu care s-a facut plata.

COLOR DATA SRL comercializeaza DOAR PRODUSE CE SUNT IMPORTATE PE CANALE OFICIALE, RECUNOSCUTE SI SUSTINUTE DE PRODUCATORI, astfel incat toate produsele sa beneficieze de servicii complete de garantie si conformitate.

Conditii de garantie
Garantia este solutionata in maxim 30 zile lucratoare de la receptionarea produsului in service. Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea clientului.

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, factura fiscala sau copie dupa aceasta si certificatul de garantie. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

Nu fac obiectul garantiei: produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor, etc. Instalarea sau punerea in functiune a produselor de catre persoane neautorizate duc la pierderea garantiei.

Nu fac obiectul garantiei urmatoarele categorii de produse: husele pentru telefoane mobile, husele pentru mp3 player, husele pentru camere foto digitale, gentile, husele si rucsacii pentru notebook-uri, castile si handsfree-urile pentru telefon, foliile pentru telefon/tableta si alte consumabile.

In cazul solicitarii nejustificate de acordare a garantiei ne rezervam dreptul de a cere beneficiarului contravaloarea manoperei de investigare a produsului reclamat ca fiind defect (10 EUR fara TVA / ora, la cursul BNR + 1% din ziua investigarii).

Politica de returnare
Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000.

Produsele se pot returna, in ambalajul original si in starea in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

COLOR DATA SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca COLOR DATA SRL nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului.

Costul transportului produselor de la COLOR DATA SRL catre client si de la client catre COLOR DATA SRL revine in responsabilitatea clientului. Exceptie fac comenzile ale caror valoare depaseste limita pentru livrare gratuita si produsele pentru care constatarea defectului a fost comunicata in scris catre COLOR DATA SRL in maxim 24 ore de la data receptionarii acestora.

Termenii si conditiile prezentate mai sus pot fi modificate sau completate fara o notificare prealabila. Va rugam sa consultati aceasta sectiune periodic.

Ultima actualizare: 14.02.2020