Meniu
Cos de cumparaturi

Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate
Informatiile furnizate catre COLOR DATA SRL prin site-ul www.xcel.ro sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare.

COLOR DATA SRL nu furnizeaza adresa dumneavoastra de email sau alte date personale unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

COLOR DATA SRL va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

COLOR DATA SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre COLOR DATA SRL pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai la cererea sau cu acordul prealabil al clientului.

Furnizarea datelor personale catre COLOR DATA SRL nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date.